Pages

martes, 5 de octubre de 2010

BENVINGUTS AL NOU MÓN DELS PLASTIDECORS!

Us donem la benvinguda al nostre petit món, és a dir, el blog Plastidecors.
Nosaltres som tres alumnes de primer curs dels Graus d'Educació Primària i Pedagogia a la facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, al Campus Sescelades de la URV. Ens diem Àgata Salvat, Albert Mariné i Neus Massó.
Dia rere dia anirem afegint noves entrades, a partir dels coneixements que anirem adquirim classe rere classe. A més a més, també publicarem altres notícies d'actualitat sobre el món educatiu. En totes les notícies afegirem els nostres comentaris personals, enllaços, imatges, vídeos... per poder ampliar la informació. Esperem que tota la informació que publiquem sigui de gran ajuda als mestres, als alumnes i també als nous mestres que encara s'estan formant per fer l'educació dels seus alumnes una mica més divertida.

Per cert, no oblideu votar-nos, comentar els nostres articles i donar-nos la vostra opinió per millorar el blog. Per donar-nos la vostra opinió sobre el blog ho podeu fer a través de dues vies:
    1. VIA ANÒNIMA: A través de votar a l'enquesta que hi ha al lateral del blog titulada "Què us ha semblat el bloc?".
     2. VIA NO ANÒNIMA: A través de deixar comentaris a les nostres entrades del blog o enviant-nos un correu electrònic al mail que trobareu al perfil.


Moltes gràcies!!


Els  plastidecors Albert, Àgata i Neus

0 comentaris:

Publicar un comentario