Pages

martes, 26 de octubre de 2010

PROBLEMES PELS NOUS FUNCIONARIS

Hola plastidecors, ahir a la nit es va saber la notícia que el president de l'IEF i també de la marca de roba Mango, Isak Andic, proposava que els nous funcionaris poguessin ser despatxats. A més també va demanar que una part del sou dels nous funcionaris passi a ser variable i que segons ell hi hauria d'haver una estabilitat similar dels llocs de treball similar a la de l'empresa privada.
Això ha aixecat molt de debat, hi ha partidaris i opositors. Naturalment els membre d'aquest blog ens possessionem en contra de la nova idea que ha deixat anar, com qui no vol la cosa, el senyor Andic, ja que com a futurs funcionaris ens afecta i MOLT! 
Nosaltres pensem que quan un mestre exerceix a l'escola pública, ja ha està reconegut com un bon mestre, si més no, un mestre amb capacitats per l'ensenyança. Tots els funcionaris recorden les seves oposicions, que acostumen a ser difícils, amb poc oferta de places i a on s'exigeix un ALT nivell. 
Això si, els antics funcionaris no cal que pateixin, el senyor Andic no ha fet referència que la seva proposta pugui afectar als antics funcionaris. 
Això si, el mateix senyor, ha demanat una cosa molt important i que nosaltres hi estem totalment d’acord. Ha demanat al govern que inverteixi més en la formació del sector públic, igual que fan altres països de la UE, com França o Alemanya.

Després d’aquestes notícies i de fer saber el nostre rebuig, us deixem amb el vídeo de la roda de prensa de Andic.




Els plastidecors Albert, Àgata i Neus 

0 comentaris:

Publicar un comentario